Stel je eens voor hoe het zou zijn om niet meer afhankelijk te zijn van je baan of je praktijk als zzp’er. Om niet voortdurend uren te ruilen voor geld. Om meer tijd voor jezelf en je gezin te hebben. Om vaak op vakantie te kunnen gaan of te werken vanaf plekken die veel leuker zijn dan die baan in dat grauwe kantoorpand op dat industrieterrein. Wat zou jij doen met al die vrijheid en onafhankelijkheid?

Het kan door het internet voor jou te laten werken. En het is niet slechts weggelegd voor de happy few.

Alle lessen die ik de afgelopen 20 jaar heb geleerd over online marketing heb ik samengevat in één handige gids, die je leert een deel van je inkomen – of misschien wel je volledige inkomen – uit internet te halen. Precies, ook jij kunt geld verdienen via internet!

Het mooiste van deze gids is – al zeg ik het zelf – dat je niet technisch hoeft te zijn om succes te hebben. Ik leg alles stapsgewijs en in gewonemensentaal uit. Af en toe zit er misschien een klein technisch zijpaadje in waarin ik iets dieper op de techniek inga, maar alle hoofdlijnen kun je sowieso volgen zonder achtergrond in de informatie- en communicatietechnologie.

Online geld verdienen in 10 stappen

Deze gids is een complete handleiding naar het genereren van een online inkomen. Daarmee is dit een concrete uitwerking van een aantal van de ideeën voor passief inkomen die ik eerder in dit artikel gaf.

In deze uitgebreide gids zoom ik in op de manieren om online geld te verdienen. Omdat je via deze methodes weinig meer nodig hebt dan een goede laptop en een internetverbinding. Je kunt jouw inkomen dus vrijwel overal ter wereld opbouwen en onderhouden, zodat je meer vrijheid en onafhankelijkheid hebt dan ooit tevoren.

Wat passief inkomen precies is, waarom je het zou willen nastreven en welke andere manieren je kunt inzetten om een passief inkomen op te zetten lees je in mijn eerdere artikel.

Ter motivatie herhaal ik hier nog even de belangrijkste redenen om te beginnen met een (extra) online inkomen.

Redenen om online geld te verdienen

 • Je kunt het vanuit huis doen en zo beter privé en werk combineren.
 • Je kunt minder uren gaan werken of misschien wel helemaal stoppen met je actieve inkomen.
 • Het biedt vrijheid, want je bent je eigen baas.
 • Je hoeft geen grote investeringen te doen, je kunt vandaag beginnen.
 • Als ‘gereedschappen’ heb je eigenlijk alleen een laptop en een internetverbinding nodig.
 • Online geld verdienen is schaalbaar: je kunt je inkomen doorlopend verhogen.
Een compleet stappenplan op weg naar onafhankelijkheid en vrijheid met passief inkomen

Ook jij kunt online ondernemen leren

Geen zorgen! Ik ga je precies leren hoe het bovenstaande ook voor jou gaat werken. Je hoeft zelf alleen maar te zorgen voor een computer en een internetverbinding.

Het is wel prettig als die computer een beetje een snelle is en ook als je een vlotte internetverbinding hebt, maar dit is geen must om te kunnen slagen als online ondernemer.

Precies, dát ben je namelijk als je dit complete stappenplan hebt doorlopen. Een echte online ondernemer die zijn of haar geld verdient met internet.

In deze praktische handleiding concentreer ik me puur op online methoden van geld verdienen. Dat doe ik omdat ik hier zelf het meeste ervaring mee heb en hier ook verschillende successen met heb geboekt. En van die successen ga jij nu profiteren!

Ik ben Edward Hendriks, copywriter en online ondernemer

Wat heb je nodig om online inkomen te verdienen?

We beginnen bij het allereerste begin.

Over het algemeen heb je (behalve die computer en een internetverbinding) 3 elementen nodig om online inkomen te genereren.

 1. Een niche die groot genoeg is.
 2. Uitstekende content.
 3. Een aanbod dat je om kunt zetten in inkomen.

Om het bovenstaande te verkrijgen zijn er vanaf hier twee routes die je af kunt leggen.

Dat is de snelle route en de gestage route. Voor de meeste mensen zal de gestage route de route zijn die je gaat volgen. Online geld verdienen zonder te investeren. Daarom ga ik in mijn stappenplan ook uitgebreid in op deze route.

Maar het is toch goed om te weten dat er ook een snelle route is. Het pad dat de ongeduldigen onder ons zullen willen bewandelen. Online geld verdienen mét een (kleine) investering.

Stappenplan geld verdienen via internet

Dit zijn de verschillende stappen die ik in mijn gids met je doorloop. Nadat je alle stappen hebt doorlopen, zul je een passief inkomen verdienen via internet en heb je de beschikking over alle tools om dat inkomen steeds verder uit te breiden.

 • Stap 1: het idee
 • Stap 2: de doelgroep
 • Stap 3: onderzoek
 • Stap 4: de domeinnaam
 • Stap 5: de website
 • Stap 6: de content
 • Stap 7: verdienmodellen
 • Stap 8: promotie
 • Stap 9: opschalen
 • Stap 10: diversificatie

Nu met BONUS-bijlagen:

1. Handleiding SEO-copywriting om de content te schrijven die je direct wat op gaat leveren.
2. Checklist aankoop websites voor als je de snelle weg kiest.
3. De Rank Booster Formule om nieuwe websites sneller hoger in Google te krijgen.

Zo bouw je nóg sneller aan je online business.

7 voordelen van deze gids op een rij

 1. Alle informatie die je nodig hebt in één handzame pdf van bijna 140 pagina’s.
 2. Geen video’s vol onzinnig opvullend geklets: alleen praktische tips en informatie.
 3. Mijn beste tips uit 20 jaar ervaring met online marketing op een rij, zodat je er zelf niet zo lang over hoeft te doen.
 4. Eenvoudige voorbeelden en praktische tips om meteen aan de slag te kunnen.
 5. Tijdelijk voor de prijs van slechts één zakenlunch
 6. Waardevolle bijlagen over het Aankopen van websites, SEO-copywriting en Scoren in Google.
 7. Gratis updates van toekomstige edities!

Inhoud van de gids

Dit e-book zit boordevol tips, trucs en oefeningen om die belangrijke stappen op weg naar een echt online inkomen te zetten.

Eerst nog even spieken wat er allemaal in deze handleiding zit? Download hieronder de inhoudsopgave! Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar post [apenstaartje] doyoucopy [punt] nl.

Tijdelijke introductie-aanbieding: € 14, incl. btw.
Let op: bij de volgende update gaat de prijs omhoog.

Na betaling (veilig met PayPro via iDeal, PayPal of creditcard) ontvang je de pdf als bijlage in je mailbox, zodat je meteen kunt beginnen te bouwen aan je online imperium, op weg naar vrijheid en onafhankelijkheid.

Veelgestelde vragen over Online geld verdienen in 10 stappen

Kan iedereen online geld verdienen?

Ja, iedereen met doorzettingsvermogen kan met de technieken, tips en trucs uit dit boek aan de slag. Je moet natuurlijk niet verwachten dat je van de ene op de andere dag duizenden euro’s aan passief inkomen hebt.

Vind ik alle informatie uit dit boek niet ook gewoon op internet?

Misschien wel, maar dan kost het je veel tijd om alles wat écht werkt uit te zoeken. Bovendien deel ik mijn persoonlijke ervaringen en successen, waar jij mogelijk ook wat aan hebt.

Is online geld verdienen betrouwbaar?

Ja, de methodes die ik in mijn e-book schets, zijn allemaal betrouwbaar en realistisch. Dit is niet zo’n scam waarin ik je vraag om ergens voor veel geld in te investeren om dan alleen maar te horen dat jij hetzelfde moet proberen bij anderen. Dit zijn simpelweg de beste lessen die ik door schade en schande in de afgelopen 20 jaar heb geleerd.

Als het toch niets voor mij is, kan ik dan mijn geld terugkrijgen?

Jazeker, ik heb een 100% Tevredenheids Garantie. Mocht je binnen 30 dagen besluiten dat je toch niet het stappenplan voor een online inkomen gaat volgen, dan kun je je geld terugkrijgen. Zonder vervelende vragen.

Ik ben niet zo handig met websites en zo, is het wat voor mij?

Ja, dat denk ik wel. Ik heb het boek zo geschreven dat ook non-techies ermee aan de slag kunnen.

Wat voor updates komen er nog?

Omdat er steeds dingen veranderen die met online marketing te maken hebben, breng ik regelmatig een update uit. Ook op basis van gebruikersvragen en -opmerkingen voer ik verbeteringen door. Laat het me vooral weten als je suggesties hebt!

Wat als ik het heb gekocht en er komt een update?

Als je dit e-book nu aanschaft, krijg je toekomstige updates gratis. Stuur me simpelweg je aankoopbewijs door en je ontvangt van mij de laatste versie.

Hoelang duurt het om een online inkomen op te bouwen?

Dat hangt af van de branche die je kiest en hoeveel tijd je er naast je reguliere werk in kunt stoppen. Vrijwel iedereen slaagt erin om binnen 12 maanden een inkomen uit zijn of haar online project te halen.

Is het moeilijk om een passief inkomen te gaan verdienen?

Nee, het is niet moeilijk. Maar je hebt er wel de goede manier van denken voor nodig, plus een flinke dosis doorzettingsvermogen. Als je echt wilt werken aan onafhankelijkheid en vrijheid, dan gaat het je zeker lukken.

Hoe kan ik het boek kopen?

Kopen en betalen kan via mijn website. De betalingen worden afgehandeld door PayPro, een betrouwbare betalingsdienstverlener van Nederlandse bodem.

Wat voor soort boek is het eigenlijk?

Je kunt ‘Online geld verdienen in 10 stappen’ zien als een praktische handleiding die je begeleidt op weg naar je eerste inkomsten online. En daarna naar het uitbreiden en diversificeren van die inkomsten.

Heb je andere vragen? Laat het me weten via een berichtje.

Profiteer nu van de aanbieding ter introductie van Online geld verdienen in 10 stappen. Tijdelijk is dit waardevolle e-book met tips en trucs uit 20 jaar ervaring met online marketing verkrijgbaar voor slechts € 14 (incl. btw)!