Web Analytics

Autoriteit

Content en techniek kun je oplossen door een nieuwe website te (laten) bouwen en daarop uitsluitend content van de hoogste kwaliteit te plaatsen.

Het opbouwen van autoriteit gaat echter een stuk langzamer. Omdat autoriteit nu eenmaal samenhangt met kwaliteit over een langere periode en het opbouwen van kwalitatieve links naar je website.

Deels is dit een kwestie van geduld hebben en ondertussen goede content produceren. Maar je kunt er ook actief werk van maken om links van andere websites te scoren.

Kortom, wat ik duidelijk wil maken: hoe een website scoort, hangt zeker niet alleen of van de kwaliteit van de content. Goede content en copywriting komt het beste tot zijn recht op een website die aan alle randvoorwaarden voldoet.

Het is goed om je daarvan bewust te zijn als je teksten voor je eigen website of voor die van je klanten gaat schrijven.

Verderop in deze cursus geef ik je de beste tips om de juiste links naar je website (of die van je klant) te leggen en zo in versneld tempo autoriteit op te bouwen.