cursus copywriting

Met deze uitgebreide Masterclass Copywriting van Doyoucopy leer je betere commerciële teksten te schrijven. Vanuit een doordachte marketingstrategie, een doelgroep en een concept. De cursus is bedoeld voor junior copywriters, voor tekstschrijvers die willen leren copywriten, voor eigenaren van webshops en websites die teksten willen schrijven die converteren, voor communicatiemedewerkers en voor al die anderen die effectiever willen communiceren.

Inhoud van de cursus

Deze cursus heeft een zeer praktische insteek en opbouw. We gaan meteen aan de slag om datgene te leren wat je direct iets oplevert.

Dit ga je onder andere leren:

  • Begrijpen wat je wilt verkopen.
  • Begrijpen wat je klanten willen.
  • De juiste copywriting-strategie voor jouw product of dienst toe te passen.
  • Hoe je begint als je een lege pagina voor je hebt.
  • Schrijven met emotie en persoonlijkheid.
  • De Killer Kopregel Formule.
  • De perfecte opbouw en structuur voor je teksten.
  • Hoe je NIET voor lezers schrijft.
  • Hoe je een praktijk als succesvolle copywriter opbouwt.

Benieuwd wat er allemaal nog meer in deze Masterclass Copywriting zit? Hieronder zie je een overzicht van de cursusinhoud en kun je ook een paar lessen bekijken.

Cursus Inhoud

Uitklappen

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar post [apenstaartje] doyoucopy [punt] nl.

Na betaling (veilig met Mollie via iDeal, PayPal of creditcard) ontvang je direct de login-gegevens voor de online cursus, zodat je meteen kunt beginnen je in copywriting te specialiseren.

Meer dan 550 cursisten leerden al betere copywriting
aan de hand van deze lessen!

Succesvol in het vak en met je bedrijf

De Masterclass Copywriting die ik aanbied is bedoeld voor mensen die meer willen weten over de technieken achter copywriting. Hoe bereik je meer succes met je advertenties, je sociale media, je webshop, je folders en brochures?

Maar daar blijft het niet bij. Want ik besteed ook veel aandacht aan het succesvol runnen van je copywritingpraktijk. Zoals: hoe trek je goede klanten aan? Hoe bouw je je onderneming uit? En hoe zorg je ervoor dat je het leukste werk kunt doen. En dat is iets wat de meeste online cursussen niet doen.

Ik bied mijn cursus copywriting aan tegen een zeer concurrerend tarief. Maar als je nog niet overtuigd bent van de kwaliteit van de cursus, dan kun je natuurlijk ook eerst een voorproefje nemen door de minicursus Copywriting in 30 Dagen te volgen. Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij de FAQ. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met me op.

Ik heb deze cursus ontwikkeld op basis van bijna 20 jaar ervaring met copywriting. Zowel aan klantzijde als bureauzijde. De laatste 10 jaar werk ik als freelance copywriter voor mijn eigen copywritingbureau Doyoucopy. Op de hoofdwebsite van Doyoucopy kun je meer over mij en mijn werk lezen.

In de jaren dat ik als copywriter werk, heb ik gemerkt dat copywriting overal is. En dat eigenlijk iedereen tenminste een basisniveau aan copywriting zou moeten beheersen. Om betere brieven te schrijven, om betere blogs te schrijven en om zelf webteksten te kunnen schrijven die converteren.

Het is tijd om mijn kennis over te dragen op anderen. Ik heb besloten om dat via een laagdrempelige online cursus te doen. Zo kan ik de kosten laag houden en zo kost het mij veel minder tijd, zodat ik meer tijd overhoud voor mijn klanten.

In deze Masterclass Copywriting heb ik natuurlijk lessen opgenomen over hoe je alle tips en trucs in de copywriting toepast om je doelgroep iets te laten doen. Daar gaat het tenslotte om bij copywriting. Maar daarnaast is er ook veel ruimte voor de praktijk van de copywriter. Ik heb het hier het meest over het beroep van freelance copywriter, maar ook als je nu in loondienst werkt kun je hier je voordeel mee doen.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar post [apenstaartje] doyoucopy [punt] nl.

Na betaling (veilig met Mollie via iDeal, PayPal of creditcard) ontvang je direct de login-gegevens voor de online cursus, zodat je meteen kunt beginnen je in copywriting te specialiseren.

Meer dan 550 cursisten leerden al betere copywriting
aan de hand van deze lessen!