FAQ

Hier vind je de veelgestelde vragen over de cursussen copywriting van Doyoucopy. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op.

Wat leer ik precies in de Minicursus Copywriting en de Masterclass Copywriting?

Je leert betere commerciële teksten schrijven. Aan de hand van praktische oefeningen scherp je jouw pen en doe je de benodigde kennis van (online) marketing op. In de Masterclass Copywriting geef ik je een aantal handige templates mee waarmee je direct betere teksten schrijft. Ook leer ik je hoe je jouw eigen copywritingpraktijk opzet en het direct beter doet dan 90% van je concullega’s.

Bekijk de proeflessen of doe eerst de gratis Minicursus Copywriting als je meer wilt weten.

Wat is de 100% Tevredenheidsgarantie?

Ik garandeer je dat je voor de volle 100% tevreden bent over deze cursus. Zo niet, even goede vrienden. Je krijgt je volledige cursusgeld terug. Ja, dat lees je goed. Ik geloof namelijk voor de volle 100% in de kwaliteit van deze cursussen.

Hoe kan het dat je de cursussen zo goedkoop aanbiedt?

Deze cursus doe je helemaal zelf, in je eigen tijd, achter je eigen laptop of tablet. Ik hoef geen cursusruimte te huren en ik hoef er geen tijd voor vrij te maken. Daarom is de Minicursus Copywriting de voordeligste copywriting-cursus van Nederland!

Hoelang duurt de cursus?

De cursus voltooi je in je eigen tempo. Sommigen gaan er razendsnel doorheen, anderen doen er langer over. Het hangt ook enigszins af van je voorkennis over marketing, communicatie en tekstschrijven. De meeste cursisten doen de cursus in een aantal weken tot maanden. Natuurlijk kun je de cursus op elk moment onderbreken en later verdergaan waar je was gebleven.

Wat voor begeleiding krijg ik?

De cursus is zo opgezet dat je deze zelfstandig kunt volgen. Tussendoor kun je me natuurlijk altijd vragen stellen via e-mail of via de livechat (wanneer ik online ben). Je krijgt een uitgebreide terugkoppeling op je eindtoets.

Andere prangende vragen?

Ik beantwoord ze graag voor je. Stuur me een mailtje – je krijgt binnen 24 uur antwoord – of maak gebruik van de chatfunctie als ik online ben.