Cursus Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

Stel je eens voor hoe het zou zijn om niet meer afhankelijk te zijn van je baan of je praktijk als zzp’er. Om niet voortdurend uren te ruilen voor geld. Om meer tijd voor jezelf en je gezin te hebben. Om vaak op vakantie te kunnen gaan of te werken vanaf plekken die veel leuker zijn dan die baan in dat grauwe kantoorpand op dat industrieterreinWat zou jij doen met al die vrijheid en onafhankelijkheid?

Het kan door het internet voor jou te laten werken. En het is niet slechts weggelegd voor de happy few.

Alle lessen die ik de afgelopen 20 jaar heb geleerd over online marketing heb ik samengevat in één handige cursus, die je leert een deel van je inkomen – of misschien wel je volledige inkomen – uit internet te halen. Precies, ook jij kunt geld verdienen via internet!

Het mooiste van deze cursus is – al zeg ik het zelf – dat je niet technisch hoeft te zijn om succes te hebben. Ik leg alles stapsgewijs en in gewonemensentaal uit. Af en toe zit er misschien een klein technisch zijpaadje in waarin ik iets dieper op de techniek inga, maar alle hoofdlijnen kun je sowieso volgen zonder achtergrond in de informatie- en communicatietechnologie.

Deze cursus is op dit moment nog in ontwikkeling! Heb je interesse, schrijf je dan alvast in voor mijn nieuwsbrief.