Over SEO wordt heel erg moeilijk gedaan. Tijd om het makkelijk te maken. Want SEO, of in het Nederlands: zoekmachineoptimalisatie, is in de basis gewoon kijken hoe je zo goed mogelijk antwoorden kunt formuleren op de vragen en problemen die potentiële klanten hebben.

Complete cursus SEO-copywriting voor beginners

Goede SEO-teksten schrijven betekent weten hoe je jouw informatie zo goed mogelijk presenteert voor je lezers. Je optimaliseert niet voor zoekmachines, maar voor je potentiële klanten!

Het is precies wat je als tekstschrijver of copywriting met enige ervaring al doet in je teksten. SEO-schrijven is iets wat je goed kunt toepassen, als je de basisvaardigheden van verkopen met een toetsenbord – ook wel bekend als ‘copywriting’ beheerst.

Leren SEO-schrijven

In deze praktische cursus SEO-copywriting help ik je op weg met lessen, tips en adviezen over hoe je nóg beter in kunt spelen op de vragen die gebruikers hebben. Gebruikers die misschien wel op zoek zijn naar jouw product of dienst – of die je van klanten.

In deze cursus leer ik je stap voor stap wat je moet doen om webpagina’s, blogartikelen en hele websites hoog in de rankings van Google en Bing te krijgen, met als gevolg veel meer bezoekers en meer resultaat.

Inhoud van de cursus

Dit ga je onder andere leren:

  • Wat de randvoorwaarden voor SEO-copywriting zijn.
  • Welke zoekwoordentools je kunt gebruiken om de beste zoektermen te vinden.
  • Wat de meta title en description zijn en hoe je deze kunt optimaliseren voor meer kliks.
  • Wat je naast het SEO-schrijven moet doen met andere content op je website.
  • Hoe je lokale SEO toepast.
  • Wat de valkuilen van SEO zijn.
  • Hoe je het ultieme SEO-doel bereikt en een merk maakt van je website.

Geen zorgen: deze online cursus kun je ook volgen als je niet technisch ingesteld bent. Ik heb er veel werk ingestoken om hem zo helder en toegankelijk mogelijk te maken.

Eerst nog even spieken wat er allemaal in de cursus zit? Hieronder zie je een overzicht van de cursusinhoud en kun je ook een paar lessen bekijken.

Cursus Inhoud

Uitklappen
Les inhoud
0% voltooid 0/1 stappen

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar post [apenstaartje] doyoucopy [punt] nl.

Na betaling (veilig met Mollie via iDeal, PayPal of creditcard) ontvang je direct de login-gegevens voor de online cursus, zodat je meteen kunt beginnen om SEO-copywriting te leren en te implementeren.

Meer dan 550 cursisten leerden al betere SEO-copywriting
aan de hand van deze lessen!