Copywriting in 30 Dagen (PDF)

Copywriting in 30 Dagen (PDF)

Worstel je – net als vele andere ondernemers – met je webteksten? Zou je wel wat hulp kunnen gebruiken om scherpere teksten te schrijven? Zonder dat je meteen een volledige cursus copywriting hoeft te volgen?

“Ik heb bijna 20 jaar ervaring als copywriter. Ik ben de eerste copywriter die je tegenkomt als je gaat googelen. Ik heb voor de meest uiteenlopende bedrijven en bureaus gewerkt aan campagnes, webteksten, blogartikelen, interviews, advertenties en veel meer. Daarom denk ik wel wat te kunnen vertellen over het vak aan de hand van een praktische cursus copywriting.”

Edward Hendriks – online copywriter

In mijn copyblog op deze website krijg je al jarenlang gratis copytips. Uit de reactie die ik hierop krijg, weet ik dat veel ondernemers hier wat aan hebben.

De beste lessen over copywriting

De beste tips die je in de afgelopen 10 jaar op mijn blog hebt kunnen lezen, heb ik nu overzichtelijk geordend en samengevat in één pdf met de belangrijkste en beste copywriting-lessen.

Je resultaten als (online) ondernemer hangen vaak direct af van je copykwaliteiten.

Aan de hand van 30 dagelijkse lessen met tips, voorbeelden en een oefening kun je zelf snel stappen zetten naar betere teksten.

Doe simpelweg elke dag één les en na een maand heb je jouw copy skills drastisch verbeterd.

Cursus Copywriting in 30 Dagen (PDF)

Tijdelijk bied ik deze complete korte Cursus Copywriting in 30 Dagen in één keer aan als waardevol naslagwerk.

In één overzichtelijk en helder geschreven e-book vind je 30 lessen uit de praktijk die je direct kunt toepassen om betere commerciële teksten te leren schrijven.

De lessen zijn voor 2020 helemaal geactualiseerd met heldere voorbeelden van goede copywriting uit de praktijk. Het complete e-book telt meer dan 140 pagina’s, helder genoteerd in een handzame pdf.

Wil je deze lessen liever in de vorm van een online cursus met meer oefening en verdieping volgen? Kies dan voor de voordelige Minicursus Copywriting in 30 Dagen. Het naslagwerk met alle lessen ontvang je gratis bij deze online training.

Nu met BONUS-hoofdstuk: 19 slimme online tools voor copywriters. In 30 extra pagina’s bespreek ik de belangrijkste hulpmiddelen die je gaan helpen een nóg betere copywriter te worden.

Wat zijn de voordelen van deze cursus in pdf-vorm?

 1. Je leert jezelf copywriten door 30 dagen lang één les uit deze pdf te volgen (kost je een halfuurtje per dag).
 2. Lees alle 30 lessen rustig na in één handzame pdf van meer dan 140 pagina’s.
 3. Geen theoretisch geneuzel: alleen de kern van het verhaal.
 4. Mijn beste tips uit 20 jaar werkervaring gebundeld.
 5. Eenvoudige, korte lessen met herkenbare voorbeelden, praktische tips en oefeningen.
 6. Alles wat je nodig hebt om direct betere teksten te schrijven.
 7. Tijdelijk voor de prijs van slechts één lunch

Inhoud van de cursus

Dit ga je onder andere leren:

 • Hoe je jouw teksten op voordelen in plaats van eigenschappen richt.
 • Waarom emoties belangrijk zijn in copywriting.
 • Waarom je juist anderen jouw verhaal moet laten vertellen.
 • Hoe de als-dan-formule je kan redden als je het écht niet meer weet.
 • Wat de Amerikanen bedoelen met ‘shoot your biggest gun first’.

Eerst nog even spieken wat er allemaal in de cursus-pdf zit? Download hieronder de inhoudsopgave! Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mail naar post [apenstaartje] doyoucopy [punt] nl.

Na betaling (veilig met PayPro via iDeal, PayPal of creditcard) ontvang je de pdf als bijlage in je mailbox, zodat je meteen kunt beginnen om je copywriting te verbeteren.

Meer dan 550 cursisten leerden al betere copywriting
aan de hand van deze lessen!

Veelgestelde vragen over de Cursus Copywriting in 30 Dagen (PDF)

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor iedereen die een handig naslagwerk wil hebben van de belangrijkste lessen over copywriting in één pdf met tal van tips, voorbeelden en oefeningen.

Waarom is het belangrijk copywriting te leren?

Omdat copywriting in de digitale economie voor elke organisatie een kernactiviteit is (of zou moeten zijn). Zij die de kunst en wetenschap van copywriting beheersen, hebben een enorme voorsprong op degenen die dat niet doen. Het is simpelweg te belangrijk om alleen aan copywriters over te laten.

Wat is dit eigenlijk voor soort cursus?

Het is een snelcursus in pdf-vorm, waarin je alle lessen in één document van ruim 140 pagina’s krijgt. Ik laat je aan de hand van een korte uitleg, voorbeelden, tips en een oefening zien wat de belangrijkste elementen zijn om onder de knie te krijgen.

Waarom is deze cursus copywriting zo goedkoop?

Omdat ik graag zo veel mogelijk mensen wil helpen hun teksten te verbeteren, zodat ik dat niet meer hoef te doen. Ik heb het namelijk al druk zat 😉

Wat is het verschil met de Minicursus Copywriting in 30 Dagen?

Deze pdf een samenvatting van de online cursus Copywriting in 30 Dagen. De online cursus is uitgebreider, voorzien van extra tips en met meer oefeningen. Ook krijg je in de cursus feedback op je eindopdracht.

Zijn deze lessen over copywriting ook voor Vlamingen geschikt?

Jazeker, deze copywriting-lessen zijn puur universeel. Overal ter wereld kun je deze slimme technieken gebruiken om je lezers te triggeren. Ik bied de cursus in het Nederlands aan, zodat je ook als Vlaming alle lessen makkelijk tot je kunt nemen, om die vervolgens in je eigen woorden toe te passen.

Heb je ook een uitgebreide cursus copywriting met meer verdieping?

Ja, ik heb ook een Masterclass Copywriting voor je. Dit is voor als je écht serieus met copywriting bezig wilt. Ik leer je daar alles wat je moet weten als je een eigen copywriting-praktijk wilt starten. Of als je aan de hand van praktische oefeningen meer uit je website of webshop wilt halen.

Is er ook nog een mogelijkheid om gratis lessen te volgen?

Jazeker, je kunt de artikelen in mijn copyblog altijd gratis lezen. Daarin vind je veel tips over copywriting terug. Maar ik heb ook een nieuwe snelcursus, specifiek gericht op het schrijven van steengoede webteksten. Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden via e-mail. Dan krijg je 14 dagen lang elke dag een les over webteksten.

Wil je meer onafhankelijkheid en vrijheid? Leer dan een systeem op te bouwen waarmee je passief inkomen genereert. Ik leid je in 10 stappen door de belangrijkste tips en trucs in mijn nieuwste e-book: Online geld verdienen in 10 stappen.

Nog niet aan de complete cursus copywriting of het e-book over online geld verdienen toe?

Schrijf je dan alvast in voor mijn GRATIS Cursus Waanzinnige Webteksten in 14 Dagen! Je ontvang dan elke dag, 2 weken lang, een e-mail met een belangrijke les om betere webteksten te leren schrijven.